, ,

ELF Pul pelenka külső – tépőzáras

3700 Ft

Mi a PUL külső és hogyan működik?

A legsokszínűbb mosható pelenka, bármilyen betéttel kompatibilis. Gyorsan szárad, szellőztetés után, új betéttel visszaadható a babára, ezért elegendő kisebb készlet is belőle. Éjszakai belsők felé is ideális választás.

Milyen betéttel kompatibilis?

A PUL külsők minden betéttel működnek. Jó bele a prefold, a hagyományos tetra pelenka, a piskóta betét, de pelenka belső felé is használhatod, akár éjszakára is. A pelenkához nem tartozik betét, azt külön kell megvásárolnod.

Milyen méretű babára használhatom ezt a mosható pelenkát?

Ez az Elf PUL külső patentos kialakításának köszönhetően egyméretes pelenka, 4-15 kg közötti babákat képes kiszolgálni. Figyelem, ez a méretajánlás tájékoztató jellegű, a baba alkatától függően eltérhet.

Milyen anyagból készült ez a mosható pelenka?

A pelenka TPU poliészter, ami egy puha, jól szellőző, vízzáró anyag.

Hány darab PUL külsőre lehet szükségem?

A PUL külső a legköltséghatékonyabb mosható pelenka. Mivel extra gyorsan szárad, pelenkacsere után – amennyiben a pelenka nem lett kakis – elég a betétet eltávolítani, a külső szellőztetés után a következő pelenkacserénél új betéttel vissza is adható. Egy átlagos babánál, napi 5 pelenkacserével számolva, 2 naponta történő mosás esetén kb. 7-10 db külső is elegendő.

Mosási útmutató:

  • 40-60 fokon mosható, a magas hőfok hosszú távon rövidítheti a pelenka élettartalmát
  • Mosózsák használata ajánlott
  • 800-as, maximum 1000-es centrifuga program ajánlott
  • Minden színes ruhákhoz való mosószerrel mosható

Mit kell tudni az Elf cégről?

Az Elf pelenkák Kínában készülnek, etikus körülmények között. A 2011 óta működő Elf kiemelkedő fontossággal kezeli a társadalmi felelősségvállalást, éppen ezért folyamatosan támogatják az UNICEF munkáját.

 

Elfogyott

Cikkszám: EPKT7-1-1-1-1-1-1-1-1-2-3 Kategóriák: , , Címke:
Shopping Cart