Sale!
, ,

ELF zsebes pelenka – patentos

2000 Ft

Mi a zsebes pelenka és hogyan működik?

A vízzáró réteg és a szárazontartó anyag között található zsebbe tölthetőek a betétek, amik feladásnál sem mozdulnak el. Apukák, nagymamák, dadusok kedvenc pelusa. Használat után nem adható vissza.

Milyen betéttel kompatibilis?

A zsebes pelenkàk a legtöbb betéttel működnek. Jó bele a prefold, a hagyományos tetra pelenka és a piskóta betét is. A pelenkához nem tartozik betét, azt külön kell megvásárolnod. Amennyiben bizonytalan vagy, hogy milyen betétet tegyél bele, úgy próbáld ki az én kedvencemet: 1 db mikrobetét és 1 db bambusz betét.

Milyen méretű babára használhatom ezt a mosható pelenkát?

Ez az Elf zsebes pelenka patentos kialakításának köszönhetően egyméretes pelenka, 4-15 kg közötti babákat képes kiszolgálni. Figyelem, ez a méretajánlás tájékoztató jellegű, a baba alkatától függően eltérhet.

Milyen anyagból készült ez a mosható pelenka?

A pelenka külseje TPU poliészter, ami egy puha, jól szellőző, vízzáró anyag. Belül szárazontartó poliészter polàr anyag érintkezik a baba bőrével.

Hány darab zsebes pelenkàra lehet szükségem?

A zsebes pelenka az egyik legkedveltebb pelenka fajta. Egy átlagos babánál, napi 5 pelenkacserével számolva, 2 naponta történő mosás esetén kb. 15 db zsebes elegendő.

Mosási útmutató:

  • 40-60 fokon mosható, a magas hőfok hosszú távon rövidítheti a pelenka élettartalmát
  • Mosózsák használata ajánlott
  • 800-as, maximum 1000-es centrifuga program ajánlott
  • Minden színes ruhákhoz való mosószerrel mosható

Mit kell tudni az Elf cégről?

Az Elf pelenkák Kínában készülnek, etikus körülmények között. A 2011 óta működő Elf kiemelkedő fontossággal kezeli a társadalmi felelősségvállalást, éppen ezért folyamatosan támogatják az UNICEF munkáját.

Elfogyott

Cikkszám: EZSP2-1 Kategóriák: , , Címke:
Shopping Cart