Sale!
, ,

Schildkraut OS csónakos pelenka

8000 Ft

Mi van a csomagban?

  • Egy OneSize pelust, ami 3 másikat helyettesít(S-M-L méret)
  • 1 db csónak
  • 1 db úszó-szobatisztuló betét
  • 1 db mosózsák

Milyen az az egyméretes csónakos pelenka és hogyan működik?

A Schildkraut egyméretes csónakos pelenka kialakítását tekintve egyedi a világpiacon. A pelenka egy külső rétegből és egy kivehető csónakból áll. A külső rétegen tudod állítani a pelenka hosszát, hogy az minél inkább a babádhoz passzoljon. A csónakot a külső belsejében lévő patent állásokon tudod állítani. Használat után, amennyiben a külsőt nem szennyeződött, elegendő csak a csónakot és a betétet cserélni.

Milyen betéttel kompatibilis?

A csónakos pelenkàk kizárólag keskenyebb betétekkel működnek. Jó bele a prefold, a hagyományos tetra pelenka és a keskeny piskóta betét is. A pelenkához nem tartozik betét, azt külön kell megvásárolnod.

Milyen méretű babára használhatom ezt a mosható pelenkát?

Ez a Schildkraut csónakos pelenka patentos kialakításának és állítható csónakjának köszönhetően egyméretes pelenka, 4-15 kg közötti babákat képes kiszolgálni. Figyelem, ez a méretajánlás tájékoztató jellegű, a baba alkatától függően eltérhet.

Milyen anyagból készült ez a mosható pelenka?

A külső réteg lycra fürdőruhaanyagból készült, így úszópelenkának is tökéletes és extra gyorsan szárad. A csónak PUL anyagból készült.

Hány darab csónakos pelenkàra lehet szükségem?

A kivehető csónakos pelenka igazán költséghatékony megoldás, hiszen pelenkacserénél elegendő csak a csónakos és betétet cserélni (amennyiben a külső nem szennyeződött). A csónak, ha csak pisi volt, szellőztetés után visszaadható. Egy átlagos mennyiséget pisilő babának, napi 5 pelenka cserével és 2 naponta történő mosással számolva kb. 5-7 db külső és kb. 10-12 csónak elegendő.

Mosási útmutató:

• 40-60 fokon mosható, a magas hőfok hosszú távon rövidítheti a pelenka élettartalmát

• Mosózsák használata ajánlott

• 800-as, maximum 1000-es centrifuga program ajánlott

• Minden színes ruhákhoz való mosószerrel mosható

Mit kell tudni a Schildkrautról?

A Schildkraut pelusok egy magyar anyuka, Kinga kezei közül kerülnek ki. Kinga stílusa és fejlesztési vágya egyedi a piacon. Letisztult, természetközeli minták jellemzik termékeit.

Elfogyott

Cikkszám: SCHOSCS Kategóriák: , , Címke:
Shopping Cart