Sale!
, ,

TrendyNappy hordozós zsebes mosható pelenka – Tavasz tündérek 5-18 kg

2000 Ft

TrendyNappy kisokos

FELADÁS

Elengedhetetlen, hogy a pelenka testhezállóan legyen feladva derékban is, de főleg a combiknál, ne álljon el egyáltalán. A baba súlyának megfelelő TrendyNappy pelus használatával csinos popsit fogsz tudni képezni. A patentos verzió negyedik patentja különösen éjszaka tesz nagy szolgálatot, mikor a sok töltet miatt a gumi jobban megnyúlik, a pelus pedig eláll. A negyedik patent alkalmazásával már nem fog. Ujjjal simítsd befelé végig combnál a pelust, hogy az esetlegesen kitüremkedő zseb vagy gumi a helyére kerüljön.

SZENNYES TÁROLÁSA

Csakis nyitott fedelű tárolóban, mondjuk egy lavórban, esetleg egy nagyobb nyitottfedelű vödörben. Ha nem így teszel bepenészedhet és a baktériumok is jobban szaporodnak benne. Ha összehajtod a pelusokat, hogy minden irányból a vízzáró rész legyen kívül, akkor nem lesz büdös a helységben. Szigorúan szárazon tárolj, vagyis ne vízben álljon a szennyes mosásig. Az anyagok rothatnak a vízben, csökken az élettartamuk és még büdösebbé válnak, mint voltak. Vízben a baktériumok rohamos gyorsasággal szaporodnak. Lehetőségeidhez mérten öblíts közvetlenül levétel után vagy egyszerre minden pelust és betétet mosógépbetétel előtt. A TrendyNappy betétek és pelenkák úgy lettek megalkotva, hogy intenzíven használhatóak, akár naponta moshatóak legyenek és ne legyenek foltfogóak sem (a foltok nem lesznek nehezebben kiszedhetőek 2 napnyi állás után sem). 2-3 napnál tovább ne álljon öblítve vagy öblítetlen a szennyes pelus és betét.

MOSÁS

Első használat előtt is egyszer moss át mindent.

Gépbetétel előtt pottyantsd a leszedhető kakidarabkákat a wc-be, majd manuálisan (többszörhasználatos gumikesztyűt használva, hogy ne kelljen érintkezned a kakival-pisivel és, hogy ne száradjon, ne sebesedjen ki a kezed, valamint ne menjenek tönkre a körmeid meg a manikűröd) tedd mosógépkésszé langyos vízben, alaposan kinyomkodva a kagylóban, mosószappannal vagy marhaepe szappannal higienizálva és foltmentesítve a betéteket, pelusokat. Nem szükséges előzetes áztatás, lehet rögtön öblíteni. Kakis pelenkák, betétek esetén különösen figyelj, hogy addig öblíts míg színes lé folyik és míg érződik a kakiszag. A pelus fehér oldal és hascsíkjait, ne karcold, ne szakítsd meg. Ezek a csíkok, idővel el fognak színeződni, mert magukba zárják más ruhák pigmentjeit. Ha véletlenül bekerül egy kék nadrág a mosásba, be fog kékülni, egy pirosas ruha esetén, pirosas lesz, míg a pelus többbi része ugyanolyan színű marad mint volt. Emiatt ne dörzsöld, ne fehérítsd, ne „mélytisztítsd”, ez nem okoz higiéniai gondokat, hisz nem szennyeződésről van szó. Mikor épp nem tartasz valamit a csap alatt, zárd el a vizet, így nagyon gazdaságosan tudod megoldani a mosógépkésszé tételt. Ellenkező esetben két-háromszor annyi víz is elfolyhat feleslegesen. Utána 40 vagy 60 fokon mosható minden egyben a kedvenc mosószereddel, szennyezett ruhaneműkhöz mért mennyiségben. Az alapos manuális előöblítést sohasem helyettesítheti a 60 fokos mosás, kizárólag kiegészítheti, ha szükségét érzed. A pelusok és a betétek együtt moshatók bármilyen más ruhaneművel, hisz már kellően tiszták ahhoz, hogy ne szennyezzék be a többi mosnivalót és a mosógépet. A TrendyNappy pelusok egyáltalán nem engedik a színüket, ezért a sötét színűek is moshatók fehér dolgokkal, magas hőfokon is.

A tépőzáras pelusok tépőzárját tapaszd rá a derékrészen levő puha részre vagy a szárnyakon levő tépőparkolóra, ha van, hogy ne tépjék meg mosás közben a betéteket és a ruhákat. Ha biztosra akarsz menni, hogy semmi nem sérül, a tépőzáras pelusokat tedd mosózsákba.

A gépet ne tömd túl, szárazon max háromnegyedig, frissen öblített, nedves ruhaneművel bő félig legyen. Használj bőven szakemberek által készített hagyományos vagy öko mosószereket, erősen szennyezett ruhákhoz való adagolásban, ahogy a csomagolás címkéje ajánlja. Minden mosás „mélytisztító” legyen, mindig tisztán kerüljenek a pelusok és betétek a szekrénybe. Ha egy-egy kakis pelus a gépi mosás után is még picit büdös, ne tedd a szárítóra, hanem tedd vissza a szennyespelustartóba és mosd újra következő alkalommal. A manuális öblítés és a gépi mosás kiegészítik egymást, mindkettő legyen része a pelenkamosási rutinodnak, nem elég csak egyik vagy másik.

SZÁRÍTÁS

Szárítható hagyományos módon a lakásban. A betéteket tehetjük tűző napra is, a pelusokat szigorúan tilos, csak a szűrt fény megengedett. Radiátorra csak a betétek tehetőek, a pelusok megolvadhatnak. Pelus is, betét is szárítógépezhető minél alacsonyabb hőfokon. Szárítógépezés előtt a kenderes betétet formára kell igazítani, mivel nedvesen képlékeny és amorf formákat hajlamos felvenni. A többi betétnek nincs ilyen tulajdonsága.

Elfogyott

Cikkszám: TNMP Kategóriák: , ,

Multifunkcionális modern mosható pelenka, melyet használhatsz a nap bármely szakában, bármilyen tevékenységhez. A TrendyNappy hordozós pelenka 4 méretben kapható, melyből a harmadik, az L a hagyományos egyméretes pelenkák megfelelője. A harmadik méret rendelkezik hosszanti méretállítókkal is. Ízlés szerint dönthetsz, hogy egyméretes pelust használsz vagy méreteseket. Előbbi praktikus és költséghatékony, utóbbi balesetmentesebb, csinosabb csomagot ad és nem kell lemondanod a halmozásmentes pelusvadászat öröméről sem, mert mindig új mintáitok lehetnek. Választhatsz a patentos és tépőzáras verziók közül is. A patentos leránthatatlan a baba által, míg a tépőzáras jobban hasonlít az eldobhatóshoz.

Ha két méret között vagytok, válaszd a nagyobbikat. A méretek között van egy minimális átfedés. A husibb babák hamarabb kinőnek egy méretet, míg a vékonykák hosszabb ideig tudják hordani, akár az ajánlott súlyintervallumon túl. Apa- és dadusbarát, extrakönnyű használni és feladni.

Ötvözi az összes mosható pelenkatípus legjobb tulajdonságait, ezért legalkalmasabb az eldobhatós pelenka kiváltására. Ahogyan az eldobhatós is csak egy típusú, ugyanúgy a TrendyNappy pelus is az.

Rendelkezik vízhatlanodásra nem hajlamos beépített kakifogóval és szárazontartóval. Nyáron nem okoz melegkiütést, kellemes, hűs viselet (kisfiúknál ez kiemelkedően fontos).

Szinte duplaannyi patentot tartalmaz (az L méret a hagyományos 20 derékpatent helyett 36 derékpatenttel rendelkezik), ezért a patentos verzió is olyan precízen finomhangolható, mint a tépőzáras.

A lehető legkönyebben tisztítható, szinte lelöki magáról a szennyeződéseket és a foltokat 2-3 nap szennyesen állás után is. Időtálló, a teljes használat alatt újszerű állapotban marad, ha nincs hosszan áztatva és tűző napon szárítva.

Kézműves termék, magyar varrónők keze munkáját dícséri. Székelyföldön készül, félig magyar, félig székely WAHM tervei alapján.

Kompatibilis más márkák tölteteivel, de a lehető legcsinosabb popót a sajátmárkás gyorsanszáradó slimfit töltetekkel éred el. A biztonságos nedvességzáró része miatt, a teljes töltet érvényesül benne, ezért ugyanaz a töltet TrendyNappy pelusban hosszabb ideig lesz elég. Hordozáskor sem ázik ki idő előtt, ha betartod a betétreceptben található előírásokat.

Éjszakára is megbízható társ a megfelelő személyreszabott töltettel. Tágas, öblös belső terének köszönhetően az éjszakai töltettel is elbír. Széles zsebnyílásának hála apuka is könnyen meg tudja tölteni.

Kettős, lélegző, porózus nedvességzáró burka miatt, nem csupán nem ázik idő előtt, de nyirkosodni sem fog.

Ha megvigyázod, akár 3 évig is hű társatok lehet.

Tömeg 8 kg
Shopping Cart